Puhtia arkeen Viridian-monivitamiineista

Viridian-sarjan monivitamiini-mineraalivalmisteet sopivat monenlaisiin tarpeisiin. Tuotteet ovat puhtaita, ja ne imeytyvät hyvin.

Monipuolinen Sports Multi auttaa jaksamaan

Sports Multi on vahva monivitamiini-, kivennäisaine- ja aminohappovalmiste. Se sopii liikuntaa harrastaville ja myös muihin elämäntilanteisiin, joissa vitamiinien tarve on lisääntynyt. Tässä todella monipuolisessa tuotteessa on mukana alfalipoiinihappoa, MCT-öljyä, ubikinonia ja vihreä tee -uutetta. Sitä voi suositella myös ikääntyville ja tueksi kiireiseen arkeen.

Suosittu High Five sopii lähes kaikille

High Five™ Multivitamin & Mineral Formula on Viridianin suosituin monivitamiini-, kivennäis- ja hivenainevalmiste. Tuote sisältää tavallista enemmän B5-vitamiinia (pantoteenihappoa), joka on tärkeä apu kaikille, jotka tuntevat olonsa väsyneiksi ja uupuneiksi.

Vahvan B5-pitoisuuden lisäksi High Five sisältää kaikki muutkin B-ryhmän vitamiinit sekä muita tärkeitä vitamiineja, antioksidantteja ja kivennäisaineita. Ainesosien vaikutusta tehostaa viherseos sinimailasesta, spirulinasta ja mustikkauutteesta.

Sports Multi ja High Five -ravinto­lisät ovat vegaanisia, gluteenittomia ja maidottomia. Ne eivät sisällä lainkaan lisä- tai sidosaineita. Tuotteissa on mukana kivennäis- ja hivenaineita sekä pusku­roitua vähähappoista C-vitamiinia, joiden teho on paras mahdollinen. Molemmissa on jodia ja seleeniä, jotka tukevat kilpirauhasen normaalia toimintaa.

Viridian-ravintolisiä voit ostaa vain Luontaistuntija-myymälöistä ja -verkkokaupasta.