Aito

Aito-sarja sisältää laadukkaita ja hyvin imeytyviä tuotteita, jotka on valmistettu mahdollisimman puhtaista raaka-aineista ilman ylimääräisiä apuaineita. Aito-tuotteet ovat vegaanisia. Ne eivät sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, suolaa, sokeria eikä hiivaa. Aito-tuotesarjaa on saatavilla ainoastaan Luontaistuntijalta.

Aito-valikoima

Aito Biotiini Plus 

Aito Biotiini Plus 60 kaps. sisältää biotiinia, sinkkiä, metioniinia sekä piimaata. Ne ovat hiusten ja ihon hyvinvoinnille tärkeitä ravintoaineita. Hiusten ja ihon hyvinvoinnin lisäksi biotiinia tarvitaan mm. hermostolle, psykologisille toiminnoille ja energia-aineenvaihdunnalle. Biotiini on tarpeellinen vitamiini myös limakalvoille. Sinkki puolestaan on tärkeä hivenaine ihon, hiusten, kynsien ja luuston hyvinvoinnille. Lisäksi sitä tarvitaan vastustuskyvylle, oppimiseen, näkökyvylle ja hormonitoiminnalle. 

 

Annostus: 1 kapseli vuorokaudessa

 

Aito B12-vitamiini

Aito B12-vitamiini 90 tabl. sisältää 1000 µg metyylikobalamiinia vuorokausiannoksessa. Metyylikobalamiini on B12-vitamiinin aktiivinen muoto. Pienissä ja neutraalinmakuisissa imeskelytableteissa on vaikuttavien aineiden lisäksi ainoastaan välttämättömimmät ainesosat.

 

B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa sekä normaaleja psykologisia toimintoja. Se on tärkeä immuunijärjestelmälle, veren punasolujen muodostumiselle ja energia-aineenvaihdunnalle. B12-vitamiini osallistuu solujen jakautumiseen ja edistää normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa. Se auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta.

 

Annostus: 1 tabletti vuorokaudessa.

 

Aito Hyvää yötä

Aito Hyvää yötä -jauhe sisältää tarkkaan valikoituja laadukkaita ainesosia, mm. Montmorency-kirsikkaa, joka on luonnollinen melatoniinin lähde. Lisäksi tuotteessa on glysiini-aminohappoa ja humalauutetta. Hyvin imeytyvä magnesiumsitraatti tukee hermoston toimintaa. 

 

Käyttöohje: 1 tl jauhetta sekoitetaan nesteeseen ja nautitaan mielellään tyhjään vatsaan noin tuntia ennen nukkumaan menoa. Pakkaus 80 g riittää noin 26 vrk.

 

Aito luomu kookosöljy

Aito luomu kookosöljy 400 ml on valmistettu hellävaraisesti kylmäpuristamalla ja käyttämällä vain käsin valikoituja tuoreita kookospähkinöitä. Näin kaikki ravintoaineet ovat tallella, maku on raikas ja koostumus samettisen pehmeä. Neitsytkookosöljy sisältää runsaasti keskipitkäketjuisia rasva- happoja ja lauriinihappoa, jota löytyy myös äidinmaidosta. Öljy on kiinteää alle 25 asteen lämpötilassa.

 

Käyttöohje: Suositeltu päiväannos sisäisesti käytettynä on 3–4 rkl vuorokaudessa. Kookosöljyä voi käyttää minkä tahansa rasvan sijasta ruoanlaitossa ja ulkoisesti kosteusvoiteena, hiusnaamiona, hierontaöljynä tai liukuvoiteena. 

 

Aito Monivitamiini + K2

Aito Monivitamiini + K2 60 kaps. on monipuolinen ja mahdollisimman luonnollisista sekä aktiivisista ja imeytyvistä ainesosista koostettu vitamiini-hivenainevalmiste. K-vitamiini edistää verisuonten ja luuston terveyttä.

Tuote sisältää mm. tarkoin valitun sekoituksen erilaisia superfood-kasviksia ja -hedelmiä; sinimailasta, porkkanaa, spirulinaa, artisokan lehteä, punajuurta, acai-marjaa ja acerola-uutetta. Näistä ainesosista saadaan luonnollisia vitamiineja ja mineraaleja sekä laaja kirjo erilaisia muita tehoaineita mm. antosyaaneja, flavonoideja ja polyfenoleja. Luonnollisia, hyvin imeytyviä, kasviperäisiä mineraaleja ja fytoravinteita on tähän tuotteeseen saatu sareptansinappi-kasvista. Myös muut mineraalit ja vitamiinit ovat tarkoin harkitussa muodossa, joka mahdollistaa ravintoaineiden tehokkaan imeytymisen. 

 

Käyttöohje: 1-2 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Tuote sopii myös lapsille 12 ikävuodesta eteenpäin.
 

Aito magnesium Sucrosomial®

Aito-sarjan uusi magnesiumvalmiste on erilainen kuin muut markkinoilla olevat tuotteet. Sucrosomial®-magnesiumin patentoitu valmistusmenetelmä on kehitetty, jotta saavutettaisiin paras mahdollinen magnesiumin imeytyminen ja biologinen hyödynnettävyys. 

 

Sucrosomial®-valmistusmenetelmä mahdollistaa magnesiumin kulkemisen mikrokapseloituna ruoansulatuskanavaa pitkin, mikä tekee ravintolisän käytöstä miellyttävää myös useimmille herkkävatsaisille. Mineraalin päällä on suojana mikroskooppisen pieni suojakalvo, jolla varmistetaan mineraalin kulkeutumista ohutsuoleen saakka. Näin muiden ravinteiden läsnäolo ei vaikuta haitallisesti imeytymiseen. Sucrosomial®-menetelmän ansiosta imeytyminen on nopeampaa ja jopa 20 % tehokkaampaa kuin aiemmin parhaana imeytyjänä pidetyllä magnesiummuodolla.

 

Käyttöohje: Normaaliannos 1 kapseli päivässä.
 

Aito-tuotteita voi ostaa ainoastaan Luontaistuntija-myymälöistä ja -verkkokaupasta!