Gluteenittomat kaura-suklaakeksit (n. 16 keksiä)

Aihealueet: 
gluteeniton
keksi
  • 3 ½ dl gluteenittomia jauhoja (käytin tattari ja riisi)
  • 1½ dl gluteenittomia kaurahiutaleita
  • 1 dl kookossokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljaa ja kanelia
  • 2/3 dl sulaa kookosöljyä
  • 1 – 1½ dl vettä
  • ripaus Kalaharin suolaa
  • 60 g tummaa suklaata

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Rouhi suklaa. Sekoita keskenään kuivat aineet. Sekoita kosteat aineet, yhdistä seokset ja sekoita hyvin. Lisää tarvittaessa vettä. Ota taikinasta ruokalusikalla nokareita ja pyörittele ne palloiksi leivinpaperille, littaa kekseiksi. Paista uunin keskitasolla noin 8 minuuttia. Jäähdytä ritilällä.

Resepti ja kuva: Anni Salminen / Cocovin keittiö