Alkuaine pii vahvistaa ihmiskehoa

Pii on vähemmän tunnettu hivenalkuaine. Se on mineraali, jota jokainen ihminen tarvitsee. Pii on välttämätön myös eläimille, ja kasvienkin hyvinvointi on siitä riippuvainen.

Piitä on luonnossa lähes kaikkialla; kasveissa, merivedessä ja kallioperässä happeen sitoutuneena. Pii onkin hapen jälkeen yleisin alkuaine. 
 

Millaisia hyötyjä piistä saa?

Pii on tärkeä iholle, hiuksille, kynsille ja luustolle. Pii osallistuu luukudosten ja rustojen rakennustyöhön, ja se on välttämätön luiden, nivelten ja kollageenin muodostukselle. Pii auttaa myös ylläpitämään verisuonien kimmoisuutta. Nestemäinen piivalmiste on erinomainen vatsan ja suoliston rauhoittaja.
 

Mitkä vaikutukset piissä ovat kiinnostaneet tutkijoita?

Kiinnostuksen kohteena on ollut piin vaikutus osteoporoosin ehkäisyssä sekä erilaisissa nivelten ja rustojen ongelmissa. Piin onkin huomattu edistävän luunmurtumien paranemista. Piin vaikutuksesta ihon kuntoon ja kimmoisuuteen sekä hiusten paksuuteen on myös saatu lupaavia tutkimustuloksia.
 

Nestemäinen piigeeli Silicum Tonic on erinomainen paitsi hiusten, kynsien ja ihon vahvistajana myös erilaisten vatsan ja suoliston ongelmien helpottajana.
 

Tuotetta on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 31.1.–27.2.2018 tai niin kauan kuin...
Lue
Kärsitkö turvotuksesta tai muista vatsaongelmista?
  Vahva ja lisäaineeton maitohappobakteeri Hoida suolistoasi maitohappobakteereilla! Puhdas+ -sarjan vahva...
Lue
Haluaisitko kokea saman kosteuden kuin 20 vuotta sitten?
  Kun limakalvosi voivat hyvin, sinäkin voit hyvin Limakalvot peittävät n. 200 m2 alan elimistöstämme:...
Lue